Η εταιρεία J.K. DISPLAY STANDS LTD, άρχισε την λειτουργία της το 1997, αρχικά σαν μια μικρή βιοτεχνία σε ένα εργαστήριο 300 τ.μ. Στη συνέχεια δημιούργησε το δικό της σύγχρονο εργοστάσιο, συνολικού εμβαδού 1,500 τ.μ. στην βιοτεχνική περιοχή Μέσα Γειτονιάς στη Λεμεσό.

Στο χώρο αυτό η εταιρεία διαθέτει πέραν από την γραμμή παραγωγής, εκθεσιακό χώρο, σύγχρονο φούρνο βαφής (powder coating) , ξυλουργείο, αποθηκευτικούς χώρους, σχεδιαστήριο και λογιστήριο.

Στη γραμμή παραγωγής η εταιρεία χρησιμοποιεί μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, όπως CNC PLASMA CUTTING και PUNCHING, για την καλύτερη δυνατή παραγωγή προϊόντων που ικανοποιούν και τους πλέον απαιτητικούς πελάτες.

Οι τομείς στους οποίους ειδικεύεται η εταιρεία είναι τα εκθετήρια προβολής προϊόντων (display stands), ράφια αποθήκης (warehouse shelves) και εξοπλισμό καταστημάτων (shop fittings), όπου με λειτουργικά συστήματα και σε συνεργασία με τον πελάτη συνδυάζει το μέταλλο με το ξύλο και το γυαλί, έτσι ώστε να αναδεικνύονται σωστά τα προϊόντα. Η εταιρεία διαθέτει τεράστια γκάμα έτοιμων προϊόντων, ενώ ταυτόχρονα έχει την δυνατότητα να σχεδιάζει και να κατασκευάζει διάφορα εκθετήρια (display stands), βάση συγκεκριμένων αναγκών του κάθε πελάτη.

Τα μεταλλικά προϊόντα μπορεί να βαφτούν σε οποιοδήποτε χρώμα επιθυμεί ο πελάτης, από το τεράστιο χρωματολόγιο που διαθέτει η εταιρεία.

Η J.K. DISPLAY STANDS LTD, έχει καθιερωθεί μια από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες, χάριν στην άμεση εξυπηρέτηση της, την ποιότητα των προϊόντων της, τις λογικές τιμές και την υποστήριξη της και μετά την πώληση.

    
JK Display Stands Ltd © 2011